Capido Review - Alles over gehandicapte dating bij Capido

Capido is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor deze personen is het niet altijd eenvoudig om een leuke partner te vinden waarmee ze lief en leed kunnen delen of een casual date mee kunnen afspreken. Capido dating biedt in dit geval de ultieme oplossing. Op deze site hoef je niet speciaal een beperking te hebben om lid te kunnen worden. Ook personen, die zelf geen beperking hebben, maar graag in contact willen komen met mensen, die een beperking hebben, kunnen op deze site terecht. Lijkt dit je leuk en wil je ook je eigen Capido date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan.


Aanmelden

Wil je een account aanmaken bij Capido dan kan dit heel eenvoudig en snel. Wanneer je naar de startpagina van Capido gaat zie je daar een knop met gratis aanmelden, start met daten of direct aanmelden. Met elk van deze knoppen kan je gratis een account aanmaken bij Capido. Zodra je op deze knop hebt geklikt krijg je een aanmeldformulier waar je persoonlijke gegevens moet invullen zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, geslacht, geboortedatum en natuurlijk je wensen zoals of je op zoek bent naar een man of vrouw. Met deze basis gegevens krijg je een profiel op Capido en kan je beginnen met daten. Vergeet niet je aanmelding te bevestigen middels de link in de gestuurde email. Het kan zijn dat deze mail in je ongewenste mail komt. 


Gebruik

De datingsite Capido is makkelijk in gebruik doordat de site zo overzichtelijk is. Deze overzichtelijkheid is al terug te zien als je op de startpagina bent. In één oogopslag zie je waar je als gebruiker moet inloggen of waar je je als nieuwe gebruiker aan kan melden. Zodra je bent ingelogd zie je gelijk dat ook de datingsite zelf makkelijk in gebruik is doordat de verschillende functies goed zichtbaar zijn op de site. Heb je speciale wensen en zoek je op basis hiervan een date dan kan je deze wensen zoekfilters instellen. Op basis van je ingestelde filters krijg je profielen die aan deze filters voldoen. Zo hoef je ook niet lang door verschillende profielen te gaan die toch niet aan jouw wensen voldoen. Ook weer super makkelijk en overzichtelijk. 


Kosten

Iedereen die nieuw aanmeld krijgt automatisch een gratis profiel. Je kan als gratis lid foto's plaatsen en profielen van andere leden bekijken. Een nadeel aan een gratis lidmaatschap is dat je niet alle functies tot je beschikking hebt. Wil je de kans op een date vergroten of gebruik maken van alle functies van de site dan kan dit door een Capido abonnement. Tegenover andere datingsites is Capido niet heel duur, zeker niet om uit te proberen. Zo betaal je vaak voor een lidmaatschap per maand €25,- en bij Capido maar €11,95 per maand. Net als andere datingsites is voor hoe langere tijd je het abonnement afsluit hoe lager je maandelijkse kosten zijn. Ook hier is Capido tegenover andere datingsites relatief goedkoop. Een nadeel aan een abonnement is dat je vaak ook betaald wanneer je geen gebruik maakt van de site. Hierdoor kunnen je kosten alsnog ongemerkt hoog oplopen. 

De abonnementskosten van Capido zijn als volgt:

  • 1 maand, €11.95 p/mnd
  • 3 maanden, €9.95 p/mnd
  • 6 maanden, €7.50 p/mnd

 


Uitschrijven

Heb je een date of relatie gevonden of bevalt Capido niet? Vergeet dan niet je om je abonnement op te zeggen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je geen gebruik maakt van de datingsite en hier wel voor blijft betalen. 

Door in te loggen op de datingsite en daarna te gaan naar de instellingen kan je je accuont verwijderen. Aan de onderkant van de pagina die tevoorschijn komt zie je de optie account verwijderen. Als je hier op klikt moet je de optie geven waarom je je account wil verwijderen, zoals omdat je een date hebt gevonden of de datingsite je niet bevalt. Nadat je deze reden hebt gegeven en de keuze bevestigd hebt is je account direct verwijderd en daarmee ook alle gegevens van de server van Capido. 


App

Capido is overal en op elk device te gebruiken. Zo ben je altijd bereikbaar voor andere leden en kan je overal andere profielen bekijken. Het fijne aan Capido is dat ze zelfs een app hebben die te downloaden is in de Appstore of Google Play.  Zo mis je nooit een berichtje van je match. 


Capido Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Capido.

Bekijken Capido

Schrijf een review