Paiq is een online datingwebsite waarop je op een spontane manier kan daten. Bij Paiq.nl worden matches aan je voorgesteld door een slim match-systeem. Paiq kan je als je wil helemaal gratis gebruiken. De functies matches, speeddates, chatten zijn helemaal gratis! Benieuwd naar onze ervaring? Lees het in onze review!

Paiq Sterke punten

  • Foto's worden pas duidelijk als je langer contact hebt met elkaar
  • Geheel gratis te gebruiken
  • Leuke features zoals Quiz, foto-toernooi en speeddate
  • Leuke manier om foto's te beoordelen
  • Uniek matchsysteem

Paiq Zwakke punten

  • Aanmelden alleen mogelijk met verificatie van telefoonnummer
  • Je kan niet naar andere profielen zoeken

Aanmelden

Wanneer je op Paiq.nl bent kan je ervoor kiezen om je gelijk aan te melden. Dit kan door een emailadres te geven en te klikken op gratis aanmelden. Je kan er ook voor kiezen om aan te melden met Facebook of je Google account. Als je even op de website wil kijken wat Paiq.nl precies is, is er een pop up van de klantenservice die de hele tijd omhoog komt om te vragen waar je naar op zoek bent. Deze pop up kan je helaas niet wegdrukken, maar komt de hele tijd opnieuw omhoog als je geen antwoord geeft. Zodra je antwoord geeft waar je naar op zoek bent krijg je meteen andere vragen zoals waar je vandaan komt, je eigen geslacht en geboortejaar. Aan het eind van deze standaard vragen moet je een emailadres geven om aan te melden.

Wil je jezelf aanmelden bij Paiq.nl dan is het verificeren van je telefoonnummer verplicht. Dit om ineigenlijk gebruik van de site tegen te gaan.


Prijzen

Paiq.nl is geheel gratis te gebruiken. Met een gratis account krijg je per week 1 match en kan je met contacten chatten. Je kan ook ervoor kiezen om een betaald account te hebben bij Paiq.nl. Hieronder geven wij de verschillen van een gratis account en een betaald account en wat je met credits kan.

Focus abonnement € 5,00 per maand
Alles van een basis account met daarbij ook scherpe foto's en een paiq-score. Met deze score zie je in één oogopslag hoeveel je gemeen hebt met je match.

Select abonnement € 10,00 per maand
Alles van een Focus account met 1 match per dag en 500 credits per maand

Boost abonnement € 20,00 per maand
Alles van een Select account met 2 match per dag en 1000 credits per maand en is je profiel meer zichtbaar op de Paiq.nl.

Bij het aanmelden krijg je 50 credits cadeau. Met credits kan je een nieuwe match kopen of iemand's foto onthullen. Als de credits op zijn kan je deze bijkopen voor :
40 credits betaal je    € 1,00
150 credits betaal je  € 3,00
550 credits betaal je  € 10,00
1500 credits betaal je € 25,00


Gebruik

Wanneer je aangemeld bent bij Paiq.nl kan je ervoor kiezen om je profiel aan te vullen met informatie en een profielfoto. Deze profielfoto kan in tegenstelling tot andere datingwebsites ook een foto zijn waar je met meerdere opstaat of voor een foto waar je met je hond of kat opstaat. Door hier meer opties in te hebben zie je ook in een profielfoto meer persoonlijkheid terug dan wanneer het een foto van alleen je hoofd is. Paiq.nl geeft wel aan dat wanneer je een foto met je gezicht meer functionaliteiten kan gebruiken en je een grotere kans hebt op een match. Bij Paiq.nl kan je niet door profielen zoeken, je bent afhankelijk van de match die je krijgt van het matchingsysteem.
Als je regelmatig Paiq.nl bezoekt krijg je gratis credits waardoor je niet altijd credits hoeft te kopen.


Afmelden

Wil je je account bij Paiq.nl opzeggen? Dit gaat eenvoudig en snel door in te loggen bij Paiq.nl.
Vervolgens klik je op je eigen gebruikersnaam/profielfoto. Bij het kopje account kan je voor de optie uitschrijven kiezen. Het is belangrijk dat je je keuze om uit te schrijven kunt verificeren door middel van je wachtwoord op e-mailadres.
Let ook even op dat je abonnement is stopgezet want anders heb je kans dat je voor Paiq.nl blijft betalen ondanks je geen profiel meer hebt.


Paiq Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Paiq.

Bekijken Paiq

Schrijf je eigen review