Lexa.nl is een van de grootste casual datingsites van Nederland. Datingprofielen op Lexa.nl zijn zeer uitgebreid waardoor je matches kan vinden aan de hand van zoekcriteria.  Leden van Lexa.nl zijn op zoek naar hun ideale match en Lexa.nl helpt ze daarbij. Benieuwd naar onze ervaring en de ervaring van andere echte gebruikers? Lees dan snel hier onze review!

Lexa.nl Sterke punten

  • Heeft een App
  • Moderne en mooi aangeklede site met veel beleving
  • Verschillende Events met andere Lexa.nl gebruikers

Lexa.nl Zwakke punten

  • Berichten kan je alleen sturen met een membership
  • Events van Lexa.nl zijn niet zo vaak

Aanmelden

Aanmelden bij Lexa.nl is gratis. Het inschrijfformulier van Lexa.nl is op het beginscherm te vinden en is modern en zorgt voor veel beleving. Je gaat al klikkend door het vragenformulier heen zoals of je op mannen of vrouwen valt, waar je woont en je geboortedatum. Wanneer je hier een verkeerde keuze hebt gemaakt kan je niet je antwoord ongedaan maken. Wil je je antwoord corrigeren dan zal je je aanmelding opnieuw moeten beginnen. Nadat je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd ga je naar een vragenlijst om je profiel vorm te geven. Deze vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. In deze vragenlijst is het wel mogelijk om naar de vorige vraag te gaan. Het is verplicht om bij het maken van een account een profielfoto in te stellen die door Lexa.nl wordt goedgekeurd.


Prijzen

Lexa.nl is gedeeltelijk gratis te gebruiken. Wanneer je bepaalde functies wil gebruiken heb je een membership nodig.
De voordelen van een membership zijn dat je berichten kan lezen en verzenden, zien wie er in jou geïnteresseerd is, onbeperkt complete profielen kan bekijken, kan surfen zonder reclame, uitgebreid kan zoeken en speciale aanbiedingen krijgt op georganiseerde Events van Lexa.nl.

Bij een abonnement van 1 maand betaal je      € 24,49 per maand
Bij een abonnement van 3 maanden betaal je  € 16,99 per maand
Bij een abonnement van 3 maanden betaal je   € 9,99 per maand

Lexa.nl heeft vaak acties met betrekking tot het membership. Hierbij te denken aan korting op je membership of gratis verdubbeling van je membership.
Vanaf de ingangsdatum zal het membership automatisch worden verlengd tegen het volledige tarief.


Gebruik

Lexa.nl heeft veel aandacht en geld besteed aan het uiterlijk en gebruik van de website. Naast de zoekfunctie kan je ook gebruik maken van de functie Shuffle. Bij de functie Shuffle zie je verschillende profielen met een kleine omschrijving. Je kan per Shuffle het profiel bekijken en kiezen op een hartje of een kruisje. Bij een kruisje spreekt het profiel je niet aan en bij een hartje wel. Op deze manier kan je snel en op een leuke manier andere profielen bekijken zonder dat je meteen aan moet geven waar je naar op zoek bent. Naast de datingsite heeft Lexa.nl ook regelmatig Events. Bij deze Events komen andere Lexa-gebruikers en kan je hen ontmoeten.


Afmelden

Heb je de ware gevonden of heb je geen zin meer om online te daten? Sommige mensen hebben moeite met het afmelden bij Lexa.nl. Wij geven een uitgebreide beschrijving om je af te melden bij Lexa.nl.

Ga naar je profiel icoontje rechtsbovenin. Bovenin staat Mijn Account. Wanneer je hierop klikt ga je naar je account instellingen. Aan de linkerkant van het menu zie je staan Mijn Account opschorten. Opschorten betekent dat je profiel niet meer zichtbaar is op Lexa.nl en je geen meldingen of mails meer ontvangt. Let op: door opschorting wordt de automatische verlenging van je membership niet geannuleerd en loopt deze nog gewoon door. Als je klikt op mijn profiel opschorten is je profiel opgeschort.

Wil je toch liever je profiel helemaal verwijderen? Dat kan door in hetzelfde menu niet te kiezen voor Mijn profiel opschorten maar te kiezen voor Om je account te verwijderen klik hier. Je profiel wordt dan verwijderd bij Lexa.nl. Let op je profiel is na het verwijderen niet meer te herstellen. Check ook even bij Lexa.nl of je abonnement is stop gezet. Dit om oplopende kosten te besparen.


Artikelen over Lexa.nl

3 Simpele datingtips voor vrouwen

Dit zijn hele algemene datingtips voor vrouwen. Deze tips kan je gebruiken op het moment dat je gaat online daten. De tips die hieronder worden gegeven zijn algemene en makkelijke tips die het meeste resultaat kunnen opleveren als het gaat om online daten bij Lexa of Relatieplanet.  Tip 1: zet [...]

8 Tips en idee├źn voor daten in de Coronatijd

Wat een aantal maanden geleden begon als een probleem dat ver weg was en alleen voor China-only is uitgegroeid tot een wereldwijde Coronacrisus. Zo zitten veel landen in lock down en zijn we in Nederland momenteel in thuisisolatie. Wat doet dit psychisch met je en wat doet dit met ons datingleven? H [...]

Lexa.nl Reviews

  • Wouw! -

    Super leuk artikel gelezen voor tips voor vrouwen. Ik moet zeggen dat ik best veel van mij eigen in herken... Vaak teveel bezig met wat anderen vinden en daardoor ook te kritisch over de vent. Misschien dat ik inderdaad de mannen op Lexa wat meer kansen moet geven als ze mij benaderen. Vind Lexa trouwens ook een leuke site waar je vaak genoeg benaderd wordt maar ook weer niet teveel.

    Door Lena op 26 juni 2020 Reageer

Bekijken Lexa.nl

Schrijf je eigen review