3 Simpele datingtips voor vrouwen

3 Simpele datingtips voor vrouwen

26 juni 2020

Dit zijn hele algemene datingtips voor vrouwen. Deze tips kan je gebruiken op het moment dat je gaat online daten. De tips die hieronder worden gegeven zijn algemene en makkelijke tips die het meeste resultaat kunnen opleveren als het gaat om online daten bij Lexa of Relatieplanet

Tip 1: zet je ego aan de kant

Als vrouw heb je het niet altijd even makkelijk. Je hebt natuurlijk allereerst te maken wat je zelf wil, maar ook wat je omgeving van je verlangt zoals je vriendinnen of ouders.
Stel je staat met je vriendinnen in een club en er komt een man op je af die wel in jouw smaak valt. Stiekem zie je ook de reactie van je vriendinnen en weet je dat je vriendinnengroep hem niet goed gaat keuren. Hij heeft misschien de juiste kleren niet aan, niet de juiste baan of misschien iets anders waar je vriendinnen hem op afkeuren. Je kan hem afwijzen om goed in de vriendinnengroep te vallen, maar je kan hem natuurlijk ook een kans geven. Het is belangrijk dat jij de ware vindt en niet dat jij goed in je vriendinnengroep valt. Misschien zijn deze vriendinnen wel niet voor heel je leven en met je man moet je uiteindelijk elke dag samen wonen. Als je hem hebt gekozen op de goedkeuring van je vriendinnen of je ouders dan zal je nooit echt gelukkig met hem worden. Stop dus met andere te pleasen en kies voor jezelf! 

Hetzelfde op een datingsite zoals Lexa en Pepper. Sinds de komst van Tinder wordt online daten steeds gewoner en duidt het steeds minder op wanhoop.  Cijfers wijzen ook uit dat datingsites steeds populairder worden, op basis van de inschrijvingen per dag. Maar net als in het echte leven zal daten op een datingsite ook enige inspanning leveren. Als je graag een man wil scoren dan zal je hier moeite voor doen. Heb ook geen vooroordeel wanneer je door een man benaderd wordt. Zet ook in dit geval je ego aan de kant en geef hem een kans.  Zorg ervoor dat je een mooi profiel maakt en beoordeel niet elke man op een datingsite als een wanhopige loser. Je weet namelijk helemaal niet op het eerste gezicht wat de betreffende man in peto heeft. 

Tip 2: Wees kritisch op een tweede date

Als vrouw moet je natuurlijk kritisch zijn met wie je omgaat en wat je precies wil in een relatie. Daar is helemaal niks mis mee. Wel moet je open staan voor nieuwe ervaringen en alles een kans geven. Heb je iemand gevonden op bijvoorbeeld Relatieplanet en hebben jullie besloten om op date te gaan? Dan geef ik een handige tip: Wees open-minded op je eerste date en kritisch op de tweede date. 

Ga op eerste date zonder hier gelijk TE kritisch op te zijn en wees op deze date dan ook open-minded. Op deze manier kan je er achter komen of hij echt leuk is zonder dat je hem gelijk al hebt afgeschreven. Wees niet te hard voor hem op de eerste date als hij wat klungelig overkomt of als hij niet gelijk heel veel te vertellen heeft. Een eerste date is voor iedereen spannend dus probeer door deze onhandigheid heen te kijken en hem toch een kans te geven. Is de tweede date hetzelfde en vindt je hem nog steeds niet super dan kan je alsnog hem afwijzen. Door pas kritisch te zijn op je tweede date kan je rustiger aan doen op je eerste date en zorg je ervoor dat je verschillende soorten mannen beter leert kennen. En dus uiteindelijk een betere keuze kan maken voor een for-ever man.

Tip 3: Bedenk dat er genoeg mannen zijn

Vaak zijn vrouwen een tijdje aan het daten of hebben ze al jaren een relatie. Hoe dan ook er zijn voor en tegens bij elke relatie of man. Veel vrouwen keren in de veronderstelling datr als ze zich eenmaal op iemand hebben gestort ze ook bij deze keuze moeten blijven. Dit is niet het geval. Je mag namelijk daten met wie je wil maar ook zeker stoppen met de relatie wanneer je het niet meer ziet zitten. Je hoeft dan ook zeker niet bang te zijn dat je niemand anders (leuks) zult vinden. Zeker als een man geen moeite meer voor je doet dan kan je gerust op zoek naar een andere leuke man. Er zijn namelijk miljoenen vrijgezellen mannen die niet kunnen wachten op een leuke interessante vrouw zoals jij. Dus wees eens gek en schrijf je in op een datingsite zoals Lexa, Relatieplanet of Pepper. Ik weet zeker dat je binnen de kortste keren een leuke man hebt gevonden die moeite voor je doet en je waardeert. 

Ook als je denkt dat je nooit meer iemand zult vinden zoals hem, heb je het verkeerd. Er zijn miljoenen vrijgezellen mannen en er zullen van deze mannen best wel een aantal dezelfde of betere eigenschappen hebben dan je huidige vriend. Zie het als je lievelingstrui. Ook als deze versleten is dan vind je heus nog wel een nieuwe lievelingstrui die misschien nog wel veel beter blijkt te zijn dan je oude. Het belangrijkste is wel dat je nieuwe vriendjes niet gaat vergelijken met je oude vriend. Een andere tip is ook als je iemand toch niet zo leuk vindt dan moet je daar niet te lang bij blijven hangen en tijd bij verspillen. Het leven is kort dus geniet er van. Wacht dus niet langer en schrijf je bijvoorbeeld in bij een datingsite zoals Lexa.

Bekijken Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden