Waarom datingsites voor 50plussers?

Waarom datingsites voor 50plussers?

14 januari 2020

Uit onderzoek is gebleken dat veel 50-plussers en senioren zich eenzaam voelen. Zo hebben 50-plussers vaak weinig sociaal contact en geen mensen om zich heen die hun daarin steunen. In totaal zijn er 4,1 miljoen 55-plussers in Nederland, uit onderzoek blijkt dat van deze 50-plussers ruim 1 miljoen 55-plussers zich eenzaam voelt en 1,6 miljoen 50-plussers single zijn. Eenzaamheid is niet fijn en niet goed voor je. Door eenzaamheid ervaar je negatieve gevoelens, leegte en zinloosheid. Deze eenzaamheid kan tegen gegaan worden door contact met leeftijdsgenoten. Zij begrijpen vaak je gevoel en hiermee kan je een goed gesprek voeren. Gelukkig kan er door de komst van internet en social media steeds makkelijker contact gelegd worden. Veel datingsites spelen hier op in door datingsites. Verschillende datingsites hebben als doelgroep 50plussers, om je aan te melden moet je een minimale leeftijd hebben van 45 jaar. Op deze manier waarborgt de datingsite de doelgroep van 50-plussers en senioren. Hierdoor kom je in contact met gelijkgestemde singles die dezelfde intenties hebben en heb je geen last van jongere singles.

Welke datingsite voor 50-plussers moet ik kiezen?

Voordat je een datingsite kiest is het belangrijk om jezelf af te vragen wat voor iemand zoek ik? Wat voor intentie heb ik? Zoek ik een relatie of een vriendschap? Welke leeftijd zoek ik? Zoek ik een jonge actieve 50-plussers if senioren? Als je deze vragen hebt beantwoord is het een stuk duidelijker welke datingsite je moet kiezen. Zoek je jonge actieve 50-plussers die een handigheid hebben op het internet, dan is de datingsite Outime of 50plusmatch een aanrader. Bij Ourtime en 50plusmatch is de datingsite iets uitgebreider met meer functies. Ben je niet zo handig met de computer en weet je niet zo goed hoe alles werkt op het internet dan is het verstandig om te kiezen voor een datingsite waar het eenvoudig is om aan te melden en waar je altijd terecht kan bij de klantenservice. Op Seniorengeluk en 50plusdating kan je je gemakkelijk aanmelden en de datingsites hebben een goede klantenservice waar je altijd terecht kan.

50plusmatch

50plusmatch is een van de beste datingsites voor 50-plussers. De datingsite is bedoeld voor actieve 50-plussers. Zo worden er per jaar meer dan 7 miljoen berichten onderling gestuurd onder de leden van 50plusmatch. Naast dat 50plusmatch veel prijzen heeft gewonnen van onafhankelijke consumentenorganisaties zijn ook de leden van 50plusmatch erg tevreden. Zo beveelt 99% van de leden 50plusmatch aan! Wacht dus niet langer en schrijf je gratis in!

50liefde

50liefde is een erg goede datingsite omdat het design het gebruik extra makkelijk maakt. Naast het makkelijke gebruik heeft de datingsite een goede klantenservice die je altijd kan bereiken via de mail, chat of telefonisch. Uit cijfers van 50liefde blijkt dat 1 op de 3 leden met behulp van 50liefde de liefde vindt. Dit komt door het makkelijke gebruik en omdat 50liefde handmatig te profielen controleert op echtheid Zo is de kans klein dat er neppe profielen zijn op de site. Ben je niet zo handig met het internet en de computer dan is 50liefde echt een aanrader voor jou!

Ourtime

Ourtime is een datingsite waar 50-plussers contact met elkaar kunnen opzoeken. Zo kan je met behulp van de filters ook andere leden zoeken in je eigen omgeving! Ourtime richt zich vooral op de wat jongere en actievere 50-plussers. Zo organiseert Ourtime zelfs evenementen voor leden! Op deze activiteiten kan je andere 50-plussers ontmoeten die ook opzoek zijn naar de liefde of vriendschap. De activiteiten zijn verschillend, de ene keer maak je een wandeling en de andere keer ga je een hapje eten met elkaar. Ourtime is een ervaren datingsite en is gemaakt door de makers van Lexa. De kennis die bij Lexa is opgedaan wordt nu gebruikt in Ourtime. Ben je een jonge 50-plusser en op zoek naar singles in je omgeving? Dan moet je je op Ourtime aanmelden!

Seniorengeluk

Seniorengeluk houdt er extra rekening mee dat niet alle 50-plussers en senioren handig zijn met een computer of internet. Zo is het inschrijven en het maken van een profiel extra makkelijk gemaakt. Zo hoef je maar een paar gegevens te geven en je bent ingeschreven! Lukt het toch niet helemaal? Geen probleem Seniorengeluk heeft een super goede klantenservice die je altijd kan bereiken. Wees dus niet bang maar schrijf je in!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden