Maakt jouw partner je wel gelukkig?

Maakt jouw partner je wel gelukkig?

Test het hier snel en kijk of je ook in de toekomst bij hem past

24 juli 2020

Zit je in een relatie en twijfel je of hij je wel gelukkig maakt? Door middel van deze test en vragen kan je er achter komen of hij je nu gelukkig maakt en jullie een toekomst bestendige relatie hebben. Wacht dus niet langer en beantwoord deze 5 quizvragen om te zien of jullie bij elkaar passen.

Vraag 1: Vraag jezelf af of je meer positieve of juist negatieve momenten samen hebt

Door jezelf af te vragen of je meer positieve of negatieve momenten met elkaar hebt krijg je een goede indicator of je goed bij elkaar past en een toekomst bestendige relatie hebt. Je kan deze vraag makkelijk beantwoorden door twee lijstjes te maken, een met positieve momenten en een met negatieve momenten. Schrijf alle positieve en negatieve momenten op en kijk welk lijstje langer is. Natuurlijk speelt het ook mee hoe belangrijk de positieve en negatieve momenten zijn. Op dit punt realiseren vrouwen in een ongelukkige relatie meestal hoe erg de situatie is en hoe vaak de ongelukkig zijn. Door er een lijstje van te maken zie je objectief hoe vaak iemand je gelukkig of ongelukkig maakt, want als je het niet opschrijft is het makkelijk om de positieve momenten zwaarder te wegen dan de negatieve momenten.

Vraag 2: Wordt je goed door hem behandelt?

Een man die van je houdt behandelt je op een bepaalde manier of is daar in ieder geval toe bereid. Natuurlijk zal dit op een gegeven moment een beetje afnemen wanneer de verliefdheid afneemt, maar het zit hem in de kleine dingen van een relatie die het speciaal maken. Is hij niet bereid om je goed te behandelen, wacht er dan niet langer mee en zet hem aan de kant. Er zijn zat andere mannen die jou wel goed willen laten voelen. Je verdient beter dan iemand die je continue negeert, kleineert, continue neemt en niets geeft en liegt tegen je.

Vraag 3: Matcht jullie sexbehoefte?

Een belangrijk punt in je relatie is sex. Sex zorgt ervoor dat je samenkomt en ontspant. Het zorgt ook voor zelfvertrouwen in een relatie, want wie vind het nou niet fijn om door de ander begeert te worden. Wel is het belangrijk dat zowel de man als vrouw duidelijk zijn grenzen aangeeft en deze worden gerespecteerd. Het is daarbij ook belangrijk dat jullie op een lijn liggen qua sexuele relatie. Ben jij monogaam en verwacht je dit ook van hem communiceer dat dan met hem. Wil je juist een open relatie dan is dit ook goed om met elkaar te communiceren, want als hij dat niet wil dan moet je hier samen op een lijn komen.

Vraag 4: Welke negatieve eigenschappen heeft hij?

Door naar zijn negatieve eigenschappen te kijken en jezelf kritisch te bekijken op negatieve eigenschappen kom je tot een belangrijke conclusie. Zo kom je er namelijk achter of je juist tegenpolen bent of juist dezelfde eigenschappen hebt. Zo kan een negatieve eigenschap bijvoorbeeld perfectionistisch zijn. Wanneer je beide perfectionistisch bent ga je beide kritisch zijn op jezelf en elkaar. De ander zal nooit tegen je zeggen van het is goed zo of het is meer dan voldoende. Nee, degene zal je altijd bekritiseren waardoor de lat nog hoger komt te liggen. Of bijvoorbeeld wanneer iemand als slechte eigenschap heeft lui zijn. Wanneer je beide lui bent dan zal er nooit iemand je stimuleren om van de bank af te komen. Op Zich ook prima, maar het is beter als je wordt uitgedaagd dan wanneer je je slechte eigenschappen zo makkelijk accepteert. 

Vraag 5: Hoe zien jullie de toekomst?

Het is belangrijk om eerst bij jezelf na te denken wat jij wil in het leven. Pas als jij weet wat je wil in het leven kan je goed communiceren met je partner of dit overeenkomt met zijn toekomstplannen. Wil jij bijvoorbeeld absoluut geen kinderen maar wil je juist carriere maken? En wil hij juist een super groot gezin en het liefst vandaag nog. Misschien moet je jezelf dan afvragen of deze relatie gaat lukken. Misschien kan je in het begin nog deze wensen vergeten en van elkaar genieten, maar hoe langer je bij elkaar blijft hoe meer de toekomst gaat spelen en hoe meer je je toekomst waar wil maken. als deze toekomstplannen dan niet overeenkomen dan kan hier onenigheid over ontstaan. Ga ook niet bij elkaar blijven en elkaars toekomstplannen veranderen, want hier wordt je niet gelukkiger van. Als je geen kinderen wil dan moet je die vooral niet nemen om hem gelukkig te maken want daar maak je niemand gelukkig mee en helemaal niet de kinderen die er komen. 

Wil je meer te weten komen over online daten bij datingsites zoals Be2 of C-date? Lees ook eens 6 tips voor je datingprofiel of 3 simpele datingtips voor vrouwen.

 

Bekijken Be2

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden