Reviews van deze auteur

Bullchat of shit?

Review over Bullchat

Kan er al maanden niet meer op, of ik moet betalen. Maar er is licht aan het eind van de tunnel; Binkdate.nl!!! dit is een echt gratis site. Je kunt ook een abonnement nemen, maar dat hoeft niet; je kunt echt gratis chatten, zoeken veel foto's en veel tekst opzetten. En gratis, toch veel mogelijk heden. Helaas ook veel fakers.......Heb mijn 1ste date al gehad, binnen 4 dagen, nadat ik er op sta (timolive). DUS; ga niet meer naar BULLSHIT, maar naar BINKDATE.NL

Sterke punten
zijn er niet, je kunt beter naar binkdate.nl

Zwakke punten
echt niet gratis meer.

Helaas alleen fictieve profielen

Review over Shemaledating

Tja, gelukkig stond het duidelijk aangegeven op deze shemale dating site, dat alle profielen fictief zijn, zonden van je geld...... wel jammer dat er geen echte site bestaat om een echte en gratis shemale te ontmoeten, en wellicht ook daadwerkelijk sex mee te hebben, althans ik heb deze nog niet gevonden. Tips zijn welkom bij mij :)

Sterke punten
geen

Zwakke punten
fictieve profiele van shemale, wat, heb je hier nu aan?

gratis?????

Review over Bullchat

helaas, niet echt 100% gratis. momenteel moet ik betalen voor op de site te komen. vreemd, gratis toch. En kun je erop en je wil je tekst veranderen, dan moet je weer betalen. ik kan er dus alreeds twee weken niet op. hoezo gratis??? dat is echt zeer vervelend. Ik hoor dit helaas ook van andere gebruikers .......

Sterke punten
Als je er eenmaal opzit, kun je wel eens een leuke date scoren

Zwakke punten
Tja, dat als je je tekst veranderd, kan je er weer niet gratis op, wel betalend; Hoezo gratis?? dit helaas alreeds 2 weken!!!!

reacties:

Review: nu weer top

Fijn dat je er weer op kon. Maar had je je inlognaam hetzelfde gehouden of heb je die veranderd? dat vroeg ik mezelf dus af.

Review: Waar blijft reactie van Bullchat

tja, en het is nog gekker. Een maatje van mij, moest een paar maanden geleden ook ineens betalen. en momenteel kan hij weer wel gratis erop. Het blijft BULL-SHIT.
En ook ik kan er nog steeds niet gratis op!!

Review: kan niet inlogen

Hey Tobias

Een ramp is het, en wat je zegt; ook ik ga echt niet betalen. Er zijn er bij die betaald hebben, en dan er nog niet opkomen.
Ik kan er alreeds 2 weken niet meer op.......................
dus, geduld is een schone zaak. Maar ik vind het geen steil; pretenderen dat het een gratis site is, en ondertussen toch geld vragen.

succes verder
Timo

Review: Inloggen

Tja, lees mijn review maar eens. Ik kan er alreeds 2 weken niet op. Wel betalend hoezo gratis??? Ik hoor dit wel meer om mij heen, helaas

Review: Inloggen

Hallo, lees mijn review; hetzelfde, maar heb jij al antwoord gehad van Bull, of iemand anders, ben ik toch benieuwd naar.