• Huub

  Review over Alleenprive.nl

  Gewilige vrouwen

  Gewillige vrouwen, lekker om te bekijken

  25 maart 2020
 • Cor

  Review over Ouderevrouwen.nl

  Leuk

  Ik vind het erg leuk dat de site zich richt op oudere vrouwen. Er zitten ook wat jongere bloempjes bij maar dat is ook wel leuk voor de afwisseling om te zien. Verder kan je goede gesprekken met deze vrouwen hebben en je goed vermaken op de site. Als je niet wil betalen hoef je niet te betalen want je kan gratis op de site rondkijken.

  25 maart 2020
 • Lieke

  Review over Tienersexadvertenties.nl

  top

  Leuk dat je zelf een advertentie kan maken en dat mensen er dan op reagerne. Krijg best veel aandacht van mannen dus best goed voor je zelfvertrouwen. Ook wel leuk dat er everschillende mensen zijn zoals oud en jong zo kan je beetje afwisselen van gesprekstof. Veel ouderen praten toch een beetje anders dan de jongere mensen, leuke afwisseling

  20 maart 2020
 • .

  Review over Alleenprive.nl

  LEkkere vrouwen en ze zijn niet de flauwste om foto's van zichzelf te laten zien

  LEkkere vrouwen en ze zijn niet de flauwste om foto's van zichzelf te laten zien

  4 maart 2020
 • Tina

  Review over Kiksex.nl

  Teveel vrouwen

  Teveel vrouwen zijn aangemeld bij de site. Als je op zoek bent naar een leuke vent dan zijn deze allemaal al te druk met andere chats.

  21 februari 2020
 • C.

  Review over Pepper.nl

  Veel creativiteit

  Na veel verschillende datingsites te hebben geprobeerd uitgekomen bij pepper.
  Ik moet zeggen dat het zoeken van profielen een stuk leuker wordt dan wanneer je eindeloos dezelfde verhalen moet lezen.
  Ook vind ik het leuk dat je naast de standaart foto's ook foto's kan toevoegen die je zelf hebt gemaakt. Ik fotografeer veel uit mijn eigen leven dus dat vind ik super fijn dat ik die kan gebruiken in mijn collage zodat andere die zien.

  12 februari 2020